Services

Calidos helpt organisaties bij het doelgericht verbeteren van hun bedrijfsprocessen door het efficiënt inzetten van toepassingssoftware. Calidos richt zich in het bijzonder naar ziekenhuizen en andere organisaties in de zorg en maakt daarbij gebruik van Microsoft .NET technologie.

Calidos kan uw informatiseringsproject van A tot Z uitvoeren of begeleiden. Calidos kan daarbij als architect of projectcoördinator uw project in goede banen leiden, of als softwarebureau uw totaalproject effectief realiseren.

U kan ook op Calidos beroep als expertisebureau voor een specifieke projectfase. Enkele voorbeelden:

Behoeftenstudie. Bepalen van uw informatiseringbehoefte, opstellen van lastenboeken, introduceren van een technologische innovatie, ...

Functionele analyse en usability design. Het vertalen van uw behoeften naar een oplossing die uw organisatievraagstuk effectief oplost. Design van een efficiënte gebruikersinterface die eenvoudig te gebruiken is.

Technisch concept en architectuurbepaling. Het designen of reviewen van de technische architectuur die ervoor zorgt dat de oplossing veilig, betrouwbaar en performant is.

Software-ontwikkeling en programmering. De realisatie van uw programmatuur en/of de opleiding, begeleiding, en coaching van uw eigen developers.

Implementatietrajecten en projectbeheer. Het uitrollen van een oplossing, opleiding van de eindgebruikers, ...